Τετάρτη, Ιούνιος 20, 2018
03.08.10

Η ιστορία του Γαλαξία

Στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου πάνω από το εντυπωσιακό πάρκο βρίσκεται το  εστιατόριο «Γαλαξίας» που λειτούργει από το 1960. Η φιλική εξυπηρέτηση και παραδοσιακή ζεστή διακόσμηση από πέτρα και ξύλο κατατάσσουν το εστιατόριο ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών. Λόγο της εξαιρετικής τοπικής κουζίνας του έχει κλέψει τις καρδιές των θαμώνων του αλλά και γενικότερα των επισκεπτών του Μετσόβου.

Χειροποίητες πίτες, τραχανάς, κεφτέδες με πράσα, χοιρινή τηγανιά, κυνήγι αλλά και το περίφημο μετσοβίτικο κοντοσούβλι και κοκορέτσι είναι μερικές μόνο από τις νοστιμιές που θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και οι οποίες σίγουρα θα σας απογειώσουν γευστικά. Επίσης, η πλούσια κάβα σας προσφέρει την δυνατότητα να επιλέξετε κρασιά του οινοποιείου του Μετσόβου αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ο κοινόχρηστος χώρος σας «κρατάει συντροφιά» με την καφετέρια και το ζεστό σαλόνι και εκτός από τα ποτά και τον  καφέ θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε εξαιρετικό τσάι του βουνού. Στο εστιατόριο μας  έχουν δειπνήσει μεγάλες προσωπικότητες όπως οι βασιλείς Φρειδερίκη και Παύλος και άλλοι πολλοί.

Παράλληλα λειτουργεί το παραδοσιακό ξενοδοχείο «Γαλαξίας», το οποίο  προσφέρει στους επισκέπτες του μια ζεστή φιλοξενία σε ένα παραδοσιακό, άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Βρείτε μας...

Κεντρική Πλατεία Μετσόβου
ΤΚ: 22100 Μέτσοβο
ΤΗΛ: 2656041202 - 123
ΦΑΞ: 2656041124
Χάρτης: Google Maps
galaxias_hotel@gmail.gr

Το Εστιατόριο Γαλαξίας, είναι ανοικτό καθημερινά από τις 01:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.
Το Γαλαξίας παραχωρείται καθημερινά για τη διοργάνωση εξαιρετικών κοινωνικών κι επαγγελματικών εκδηλώσεων.
Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες: Email

Τηλ.: 2656041202 - 123